JANUARI 2021 – omzet 6.327

Zo januari zit er op. De pittigste maand van het jaar. Vorig jaar was er welgeteld 400 euro omzet. De lat lag dus niet zo gek hoog, anderzijds zet je hiermee wel de trend voor het hele jaar. <tromgeroffel> We zijn uiteindelijk geëindigd op 6327 euro! Lang niet gek voor de maand die ons als online notenboer eigenlijk niks te bieden heeft. We gaan nu door naar Valentijnsdag en Pasen. Vorig jaar de grootste piek van het jaar.

Deze 10 februari zijn we weer de hele avond met z’n allen aan het werk aan de shop. De shoppingcampagnes worden geoptimaliseerd en het budget tot aan Pasen wordt bepaald. Ontstaat nog even een discussie over Facebook. Zou 38 euro omzet uitgekomen zijn sinds september. Dat kan niet kloppen maar we voelen zo wel heel goed hoe onze klanten zich voelen als de pixel niet goed staat of ons in de steek heeft gelaten. Wordt uitgezocht in ieder geval J.

Al met al trots op ons eerste echte kwartaal. Met een uitkering naar onze aandeelhouders van iets meer dan 10 duizend euro mogen we het voorzichtig een klein succesje noemen lijkt me.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *